om VO-linjen

Vold- og overgrepslinjen 116 006 er en hjelpelinje for alle som opplever vold eller overgrep i nære relasjoner.

Vi har åpent døgnet rundt og du kan ringe eller skrive til oss uansett hvor du bor i Norge. Vi lytter til dine utfordringer, kan svare på spørsmål, gi råd og veiledning. Du kan være helt anonym og tjenesten er gratis.

Vår oppgave er å lytte
og gi deg støtte.

Vi lytter til dine utfordringer, og ønsker å hjelpe deg med det du har behov for. Vi støtter deg slik at du kan ta valg som er riktig for deg. Vold kan ha store konsekvenser enten det et enkelt tilfelle av vold eller gjentagende tilfeller av vold. Vi hjelper deg uansett omfang.

Dersom du ønsker det, kan vi også informere om ulike hjelpetilbud der du bor. Vi kan for eksempel gi deg informasjon om ditt lokale krisesenter, overgrepsmottak eller senter for seksuelle overgrep. Vi har oversikt over hva de ulike hjelpetiltakene tilbyr av tjenester.

Er du pårørende til en voldsutsatt kan du også ta kontakt med VO-linjen – enten du er nabo, venn, kollega, familie eller annet.

Møter du voldsutsatte på din arbeidsplass? Da kan du også ringe eller skrive til VO-linjen for å få råd og veiledning.

Befinner du deg i utlandet, og ønsker å komme i kontakt med oss? Ring +47 94135035

Publikasjoner

Du kan ringe når som helst, døgnet rundt. Vi lytter til dine utfordringer, kan svare på spørsmål, gi råd og veiledning. Helt anonymt. Helt gratis.

VO-linjen har også en chat. Her kan du skrive inn til oss helt anonymt og lydløst. Chatten er åpen mandag til fredag 09.00-20.00