personvern

Når du er på denne siden skal du kunne være trygg på at du er anonym. Vi lagrer ingen informasjon eller persondata som kan knyttes til deg eller kan identifisere hvem du er.

Analyse og måling av besøk

Det er viktig for oss å vite noe om statistikk for bruk av VOlinjen.no, da vi vet at det er mange mørketall når det gjelder vold og overgrep i nære relasjoner. Ved å måle bla. antall personer som besøker siden, hvilke undersider som leses, når på døgnet siden oftes besøkes, etc. hjelper dette oss i vårt arbeid med vold og overgrep i nære relasjoner.

Til dette benytter vi verktøyet Google Analytics. Ingen informasjon eller data som sendes til Google Analytics kan knyttes til deg eller identifisere hvem du er. Dette gjelder også din IP-adresse.

Informasjonskapsler

For at Google Analytics skal fungere er det nødvendig at det opprettes tre informasjonskapsler (cookies) i din nettleser. Disse er:

_ga – Benyttes til å skille mellom brukere. Utløpstid 2 år.

_gid – Benyttes til å skille mellom brukere. Utløpstid 24 timer.

_gat – Benyttes til å vurdere forespørselsrate. Utløpstid 10 minutter.

Ønsker du å slette disse informasjonskapslene eller netthistorikken din (slik at ingen kan sjekke hvilke nettsider du har besøkt) kan du selv slette dette via din nettleser. Se her for hvordan dette gjøres.